Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Активісти дібрались до «Кварталу» (Народна новина)

Активісти групи "Протидія корупції" ГІ "Самопоміч - Славутич" отримали відповідь прокурора міста на запит депутата міської ради Володимира Волкова, що підтверджує факт зловживань при укладанні договору оренди магазину "Квартал". За вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань...

Активісти групи "Протидія корупції" ГІ "Самопоміч - Славутич" отримали відповідь прокурора міста на запит депутата міської ради Володимира Волкова, що підтверджує факт зловживань при укладанні договору оренди магазину "Квартал".

За вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України, згідно з якою зловживання службовим становищем, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та зі спеціальною конфіскацією.

Сергій Чесноков

 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: