Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Бренд Славутича 18 березня 2015

У актовій залі ДШМ 18 березня відбувся «круглий стіл», на якому йшлося про брендинг Славутича. Його учасниками стали представники громади різних сфер діяльності – підприємці, освітяни, держслужбовці, депутати, ветерани, журналісти, культпрацівники, спортсмени, представники готельного бізнесу та ресторанної справи, молодь.

 
У актовій залі ДШМ 18 березня відбувся «круглий стіл», на якому йшлося про брендинг Славутича і для чого він потрібен місту.

Його учасниками стали представники громади різних сфер діяльності – підприємці, освітяни, держслужбовці, депутати, ветерани, журналісти, культпрацівники, спортсмени, представники готельного бізнесу та ресторанної справи, молодь.

Ведучий круглого столу Дмитро Корчак – заступник директора КП «АРР», проінформував усіх запрошених про мету зібрання, про процес формування позитивного образу міста у свідомості громадян за допомогою візуальних та інших комунікацій, про відродження віри у своє місто.

Адже де б ми не були, скрізь відчуваємо поклик рідного Славутича, хвилюючись аж до сліз, зачувши рідне слово. Місто несе свою славу день за днем вже близько 28 років.

Щоб підтримувати конкурентоспроможність, інноваційноспроможність Славутича та престиж на ринку туристичних послуг є чимало передумов, одна з яких - наявність сильного бренду та чіткої іміджевої позиції міста.

За дорученням міського голови ще в жовтні 2014 року був розглянутий попередній План створення сучасного брендингу м. Славутича. Для його реалізації створена робоча група на чолі з заступником міського голови, завідуючим відділом освіти Олександром Линкевичем. Координатором цього проекту визначено заступника директора КП «АРР» Дмитра Корчака. Саме під його головуванням проходять всі засідання Координаційної ради.

У круглому столі взяла участь бренд-менеджер древнього та сучасного Чернігова Тетяна Бойко, яка поділилася своїм напрацьованим досвідом на шляху до створення бренду міста. Через слайдопрезентацію вона детально ознайомила учасників зібрання про суть і технологію бренда, відповіла на численні запитання активних учасників зібрання.

Про туристичну привабливість м. Славутича йшлося у наступній презентації, яку зробив ведучий заходу. У зібраних анкетах учасники виклали свої думки та пропозиції.

Безумовно, розробка бренду може згуртувати та підняти дух громади, формувати патріотизм та креативні тенденції. З метою роз’яснення самої ідеї брендингу міста Координаційна рада запланувала провести низку семінарів, зустрічей для різних груп населення та розпочати всеохоплюючий збір ідей славутичан стосовно сприйняття міста та його ідентичності, а також розповісти про проект на Громадській раді з розвитку міста, в трудових колективах, школах та інших закладах.

Формування бренду Славутича має відбуватися спільними зусиллями всіх суб’єктів міської спільноти через зустрічі, інтерв’ю, анкетування, опитування, творчі конкурси. На основі зібраного матеріалу народиться концепція майбутнього бренду Славутича.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: