Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Турнір юних на підтримку ЗСУ

Турнір юних на підтримку ЗСУ фото

У Славутицькому спорткомплексі "Олімпієць" 4-5 лютого відбувся Відкритий міський чемпіонат з футзалу серед юнаків 2014-2015 року народження "АТОМ - CUP", на підтримку ЗСУ.

У турнірі брали участь 10 команд: з Чернігова (6), Семенівки, Сновську і Славутича(2).

з них дев’ять юнацьких та 1 дівоча.

Розповідає головний суддя змагань, тренер КДЮСШ Славутича з футболу Павло Щербаков:

 

"На мій погляд, турнір вдався, юні спортсмени і тренери команд висловлювали задоволення участю у турнірі.

Відмінно відпрацювала суддівська бригада, зауважень не було. Як ми бачили азарту на полі було вдосталь. Наприклад, переможця за 3 місце у основний час гри виявити не вдалося, були проведені післяматчеві пенальті, які і визначили переможця -  2:1 на користь команди «Юність-2» (СДЮШОР Чернігів).

Ії суперники, юнаки команди з ДЮСШ Сновська зайняла 4 місце.

За перше-друге місця зустрічались Чернігівські команди "Десна-1" і "Юність-1". З рахунком 3:0 перемогу святкували юнаки "Юність-1"- СДЮШОР.

Добре грали наші дівчата з команди "Олімп", тренер Володимир Панченко, які не пасували перед юнаками і мали влучні попадання у ворота противника.

Для моїх юних футзалістів це, можна казати,  перший такий великий турнір з щільним графіком гри (кожен день по дві гри).

Я побачив бажання юнаків грати, не пасувати перед суперником, побачив слабкі місця в грі вихованців, на які зверну увагу під час тренувального процесу.

Хочу висловити вдячність батькам вихованців, які підтримували нас, вдячність колегам і працівникам спорткомплексу "Олімпієць" за допомогу у проведенні турніру".

Вадим ІВКІН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: