КП "АРР" сприяє ефективній комунікації

КП «Агентство регіонального розвитку» висловлює вдячність клієнтам за довіру та вибір приміщення, балансоутримувачем та керуючою компанією, якого є КП «АРР», та прагне створити якісні умови і розвивати канали ефективної взаємної комунікації.

КП «Агентство регіонального розвитку» висловлює вдячність клієнтам за довіру та вибір приміщення, балансоутримувачем та керуючою компанією, якого є КП «АРР», та прагне створити якісні умови і розвивати канали ефективної взаємної комунікації.

До Агентства ви можете звертатися у разі виникнення будь-яких питань, що стосуються оренди та експлуатації орендованого вами майна за телефонами: (04579) 2 10 90 або +38 050 353 11 35 (працює вайбер, телеграм):

- Якщо питання стосується суми та порядку нарахування орендної плати та експлуатаційних витрат – звертайтеся до провідного економіста.

- Якщо питання стосується термінів сплати орендної плати та експлуатаційних витрат, суми заборгованості (переплати) та графіка реструктуризації боргу, термінів та формату отримання рахунків – звертайтеся до економіста з бухгалтерського обліку.

- Технічні питання, що стосуються експлуатації орендованого майна або будівлі, в якій ви орендуєте приміщення (стосовно освітлення, сантехніки, регулювання тепла тощо) – звертайтеся до інженера. Додатково у разі потреби: до заступника директора, робітника з обслуговування й ремонту.

- Знімання показників електроенергії (внутрішні лічильники КП «АРР»), водопостачання та водовідведення проводяться в останні дні місяця інженером або передаються орендарем в групу вайбер по будівлі. Контроль за правильністю передачі показників з боку орендарів здійснює інженер.

- У випадку необхідності заміни електрообладнання, сантехобладнання (окрім власного обладнання орендаря), здійснення ремонтних робіт в орендованому вами приміщенні тощо – вам необхідно подати письмову заяву на ім’я директора КП «АРР». Заяву можна надіслати в електронному вигляді (фотографію або текст) на вайбер або на електронну адресу агентства.

- У разі виникнення загальних організаційних питань, ви також можете звернутися до визначеного відповідального представника від орендарів будівлі.

- Якщо питання певний час не вирішується позитивно або у вас є інші поточні питання звертайтеся безпосередньо до директора КП "АРР" за тел. (04579) 2 10 90, пн-чт 10:00 – 13:00 або у будь-який інший день за попередньою домовленістю.

Також ви можете скористатись такими послугами:

- Безкоштовно для клієнтів! Розробка та розміщення рекламних постів та інформації про послуги, знижки/акції тощо на веб-ресурсах КП "АРР".

- Платно! Проведення маркетингових досліджень та соціологічних опитувань.

- Платно! Послуги з технічної інвентаризації об’єктів нерухомості.

Працює вайбер-група для зворотньої комунікації та отримання актуальної інформації про діяльність КП "АРР".

Після підписання договору оренди, вас автоматично додадуть до вайбер-групи будівлі, де ви орендуєте приміщення.

Контакти КП «Агентство регіонального розвитку»:

м. Славутич, Центральна площа, 5

Київська область Україна 07101

Тел. +380 4579 2 10 90, 050 353 11 35

E-mail: arr.slavutych@gmail.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: