Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі реалізовують урбаністичний проєкт для дітей

У Славутичі реалізовують урбаністичний проєкт для дітей фото

У рамках реалізації навчальної програми «У міста є я. Версія Славутич», учні ЗЗСО №2 зустрілися з фахівцями Офісу підтримки громадських ініціатив. Це вже не перша зустріч учнівської молоді з фахівцями місцевого самоуправлівління міста та представників . Цього разу допитлива малеча дізнавалася про "Бюджет міста".

Дітям розповіли про те, як наповнюється бюджет, на що витрачаються кошти спільного гаманця, як працює бюджет участі - на ці та багато інших питань шукали відповіді школярі. У змодельованій педагогами фінансовій грі опанували прибутки, витрати, податки.

 

 

На ці питання та багато інших шукали відповіді учасники проєкту разом із фахівцями Офісу підтримки громадських ініціатив.

"Прибутки - витрати - кошти- податки" - опанували у змодельованій педагогами Світланою Сіраш та Ларисою Карпенко фінансовій грі.

 

 

У фіналі дискутували "На що витратимо кошти спільного гаманця ?" - Озеленення? Ремонт? Гойдалки? Дороги? Чи, може, морозиво для всіх?

 

 

Нагадаємо, навчальну програму «У міста є я. Версія Славутич», яка проводится у формі гри, на основі книги Ірини Озимок «У міста є я».

 

 

Читайте також: У міста є я. Версія Славутич

 

 

Як повідомлялося slavutych.info раніше, Пілотним учасником став Славутицький заклад загальної середньої освіти №2.

Розробники програми – Iryna Ozymok та ГО Ефект дитини – адаптували завдання до реального життя Славутича, аби юні жителі відчули та зрозуміли, як можуть взяти участь у міських процесах та долучитися до якісних змін власної громади.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: