Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Співпрацюємо з Любецькою громадою

Співпрацюємо з Любецькою громадою фото

Виїзна мобільна група фахівців Соціально-психологічного центру м. Славутич цього тижня співпрацювала з представниками громади смт. Любеч.

Для членів сімей військовослужбовців та представників органів місцевого самоврядування було проведено ряд заходів.

 

Юрисконсульт провела інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо змін чинного законодавства стосовно грошового забезпечення військовослужбовців; розповіла про порядок отримання статусу УБД та алгоритм звернення до суду для стягнення виплат до 5 травня для УБД.

 

 

Під час проведення тренінгового заняття «Життєва підтримка: знайди своє рятівне коло» учасники зустрічі мали змогу відпрацювати навички самодопомоги, визначити особистісні ресурси, ознайомитись з дієвими вправами на відновлення.

 

 

Друга половина заходу були присвячена оволодінню навичкам тактичної медицини. Присутні отримали алгоритм надання невідкладної допомоги собі та постраждалим особам, які можуть знаходитися поряд.

 

 

Також фахівці центру зустрілися з військовослужбовцями та представниками волонтерського центру, яким надали інформацію стосовно роботи Соціально-психологічного центру м. Славутич та передали друковані інформаційні матеріали.

 

 

Співпраця триває.

За інформацією Соціально-психологічний центр м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: