Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відкритий лист депутатам Славутицької міської ради

Розвиток підприємництва в м. Славутичі завжди є стратегічним напрямком роботи у створенні нових робочих місць. Перші рішення щодо початку роботи КП «Агентства з розвитку бізнесу», бізнес-інкубатора, Благодійного фонду, Фонду підтримки підприємництва приймались в складних умовах закриття ЧАЕС.

 
Щодо програми розвитку початкового, середнього
та малого підприємництва в м. Славутичі на 2015-2016 роки

Шановні депутати Славутицької міської ради!

Розвиток підприємництва в м. Славутичі завжди є стратегічним напрямком роботи у створенні нових робочих місць. Перші рішення щодо початку роботи КП «Агентства з розвитку бізнесу», бізнес-інкубатора, Благодійного фонду, Фонду підтримки підприємництва приймались в складних умовах закриття ЧАЕС.

Ця робота була виправданою і зараз структури наповнення міського бюджету за рахунок підприємців є суттєвою. Підприємства та фізичні особи підприємці створюють нові робочі місця, забезпечують себе та свої сім’ї.

Але минає час і змінюються умови, з’являються нові виклики і нові умови для ведення бізнесу. А це потребує певного перегляду системи підтримки бізнесу, корегуючи дії, які б сприяли ефективній взаємодії та партнерству.

В рамках підготовки до затвердження Програми підтримки малого та середнього бізнесу в м. Славутич на 2015-2016 роки, Славутицький міський фонд підтримки підприємництва звертається з наступною пропозицією:

1. В умовах економічної та фінансової кризи, зовнішніх проблем та європейських перспектив пропонуємо критично та конструктивно розглянути стратегію роботи структур підтримки бізнесу в м. Славутичі.

2. Організувати та провести аудит діяльності Славутицького міського фонду підтримки підприємництва та Комунального підприємства «Агентство регіонального розвитку» з метою підвищення ефективності роботи, оптимізації витрат та визначення ключових показників ефективності роботи.

3. З метою координації роботи створити робочу групу зі складу керівників структур підтримки бізнесу, представників депутатського корпусу, представників бізнесу.

4. До 1 червня 2015 року відпрацювати результати аудиту, пропозиції по стратегії подальшої роботи інфраструктур підтримки бізнесу та пропозиції по покращенню роботи в сфері розвитку підприємництва в м. Славутичі в складних економічних умовах сьогодення.

Результатом спільної роботи стане:

• Розмежування функцій, відповідальності та показників роботи структур підтримки бізнесу.
• Розмежування прибуткових та неприбуткових видів діяльності структур підтримки бізнесу.
• Встановлення чітких та зрозумілих показників ефективності роботи.
• Визначення системи у фінансуванні структур підтримки бізнесу та системи моніторингу роботи.
• Впровадження проектного підходу до роботи структур підтримки бізнесу (Мета проекту, завдання, план заходів, вартість, кошторис, результат, звітність за результатами проекту).
• Забезпечення сталої та результативної підтримки бізнесу в Славутичі та створення конкурентних переваг міста у залученні інвестицій.

Просимо підтримати нашу ініціативу та висловити своє бачення щодо нашої пропозиції та вашої участі у запланованій роботе.

Сподіваємось на плідну співпрацю!

З повагою.
Дарнопих В.О.
Директор Славутицького міського фонду підтримки підприємництва

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: