Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Жіночий клуб незламних славутичанок запрошує до дискусії

Жіночий клуб незламних славутичанок запрошує до дискусії фото

Жіночий клуб «Незламні»пропонує запрошує усім охочим долучитися до дискусії "Жінки - це 50% успіху Славутича".

Про це повідомляє Офіс підтримки громадських ініціатив м.Славутич.

"Ми, жінки, такі різні: домогосподарки, наймані працівниці, бізнесвумен, громадські активістки… Але маємо схожі проблеми, бажання та особливості. Мріємо бути щасливими, впевненими у собі та реалізованими, фінансово незалежними.

 Запрошуємо тебе на чергову зустріч до Клубу «Незламні»! Це місце сили, розвитку і натхнення кожної жінки.

Ми – команда жінок-професіоналів, які об`єднані навколо однієї мети – бути активними та незламними, жити в гармонії з собою і навколишнім світом, незважаючи на виклики буремного часу", - йдеться у повідомленні.

Зустріч відбудеться 22 березня, о 18:00.  До обговорення пропонується важлива дискусія "Жінки - це 50% успіху Славутича"

"Цікава дискусія пройде за участі відомих жінок-славутичанок, які відверто говорять про свої успіхи та невдачі, а також про лайфхаки незламності у важкі часи...

Для цієї зустрічі є дресс-код - діловий, урочистий, жіночий. Проведемо час разом за чашкою чаю/кави й з благодійною метою!

Вартість участі у зустрічі - 250 грн. Всі кошти будуть перераховані до БФ "ЧАЕС. Славутич. Розвиток", - повідомляють організатори заходу..

Реєстрація за телефоном 050 900 94 74 (телеграм), контактна особа Арина Старовойтова. Інформацію про місце зустрічі повідомлять додатково для всіх зареєстрованих осіб.

 "А наступна зустріч в клубі стане справжнім подарунком, - стверджують незламні слаавутичанки – вона відбудеться вже у квітні До нас завітає дієтолог! Хочеш дізнатися секрети дієти, яка підходить саме тобі? Реєструйся на зустріч 22 березня!"

Клуб «Незламні» - спільнота, відкрита для всіх жінок! Долучайтеся!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: