Проблема з водопостачанням у Славутичі: чернігівські комунальники допомагають розчищати каналізаційні системи

Наприкінці тижня мешканці деяких будинків, що біля магазину "ФОРА", досить тривалий час були без холодної води.

Наприкінці тижня мешканці деяких будинків, що біля магазину "ФОРА", досить тривалий час були без холодної води.

Як повідомили  у КП "Водоканал - Славутич" та у "Контак-центрі",  вода була перекрита тому, що працював не достатньо потужно водосток, інакше кажучи -  каналізація.

 

 

Критичність данного питання була у тому, що техніка славутицьких підприємств не змогла справитись з даною проблемою, і тоди на допомогу слвутицьким комунальникам прійшли чернігівці, так як у Чернігівського водоканалу є більш потужні технічні засоби. Сумістними зусіллями це звдання було вирішено, і мешканці Поліського кварталу тепер мають водопостачання у своїх будинках.

 

 

Як розповідають очевидці, каналізація була забита пластиковим посудом, ганчіррям та іншим сміттям, яке в каналізаціїю викидати заборонено. 

 

 

Звертаємося до жителів міста з проханням, використовувати каналізацію лише за цільовим призначенням. Це збереже наші з вами кошти і звичний комфорт. 

 
 

 

Чекають своєї черги і хворі на омелу дерева в Славутичі. Захворювання поширюється швидко, і вже охопило чимало куточків міста. Цю задачу також необхідно вирішувати, не відкладаючи у довгу шухляду.

 

Про це вже неодноразово наголошували під час засідань громадської ради з розвитку Славутича.

Вадим ІВКІН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: