Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Friends Of Slavutych» - громада британського Пейнсвіка підтримує Славутич

«Friends Of Slavutych» - громада британського Пейнсвіка підтримує Славутич фото

В англійському містечку Пейнсвік, що розташоване у Графстві Глостершир у Великій Британії, відбулась непересічна подія. Лише подивіться уважно на ці фото! Тепер усі в’їзди до цього міста прикрашає спеціальний знак «Friends Of Slavutych» («Друзі Славутича»). Активіст, який очолює ініціативну групу з організації співпраці зі Славутичем - Філіп Тейлор та вся дружня громада Пейнсвіка, підтримує нашу громаду та демонструє прихильність до довгострокової співпраці та дружби.

За інформацією Славутицької міської ради,у листопаді 2022 року в режимі онлайн за участі міського голови Славутича Юрій Фомічев та Голови громади Пейнсвіка Painswick Community Мартіна Слінгера, в присутності представників муніципалітетів двох громад, відбулося підписання Договору про дружбу та співпрацю. Договір є важливою підтримкою міста Славутича, коли його громада разом з усією Україною переживає російське повномасштабне вторгнення і виборює Перемогу!

За цей період вже відбулися кілька зум-зустрічей за участі представників двох муніципалітетів, тематичні зустрічі школярів наших громад, розпочалась співпраця між славутицьким жіночим клубом «Незламні» та «Woman Institute» з Пейнсвіка з благодійною метою. Попереду ще багато цікавих спільних подій, що вже заплановані та обов’язково відбудуться!

Жителі Пейнсвіка, як і всі жителі Британії, матимуть додаткову нагоду відсвяткувати коронацію нового короля Великої Британії Чарльза III, оскільки британський уряд оголосив спеціальне державне свято з нагоди цієї події, що відбудеться 6 травня 2023 року. Тож, славутичани матимуть нагоду привітати жителів Пейнсвіка. Як? Чекаємо на ваші ідеї!

Війна розділила життя славутичан на «до» та «після». Але життя триває і попри всі виклики наша громада шукає точки росту для майбутнього повоєнного відновлення. У цьому Славутичу вже допомагає дружня громада містечка Пейнсвіка.

Дякуємо громаді Пейнсвіка за підтримку. Це надзвичайно приємно бути друзями вашої привітної громади!

Агентство регіонального розвитку м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: