Міст через Десну, що поблизу Чернігова, відновлено

10 квітня відкрито рух для транспортних засобів мостом через річку Десна. Цим мостом часто їздять і славутичани під час мандрівки до столиці і далі.

10 квітня відкрито рух для транспортних засобів мостом через річку Десна. Цим мостом часто їздять і славутичани під час мандрівки до столиці і далі.

Про це повідомляє Суспільне.

Проїзд по відновленому мосту через Десну буде вільним для всього транспорту в обидва напрямки, але звісно, що у межах дії комендантсьокї години.

Тобто на разі рухатись по мосту можна буде з 4 ранку і до 23-00. Обмежень по тонажу транспорту, що рухатиметься через міст, немає. 

Про це зазначив у коментарі для нашого сайту директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОВА Андрій Подорван.

 

 

Розбирати завали розпочали у травні. Начальник Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус на початку робіт зазначив, що у воді лежало 11 прольотів. На реконструкцію працівникам знадобилося майже 11 місяців

У своєму телеграм-каналі В'ячеслав Чаус написав:

"Дякую Міністерству розвитку громад, територій та інфраструктури України,  Державному агентству відновлення та розвитку інфраструктури України та Службі автомобільних доріг у Чернігівській області! Працювали без вихідних та у кілька змін, аби якомога швидше покращити логістику регіону".

 

 

Нагадаємо, раніше 0462.ua/news писав про міст через Десну, який було підірвано наприкінці лютого 2022 року для зупинки просування окупаційних військ. 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: