Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чемпіонат по міні-футболу

У минулу суботу завершився 23-й відкритий чемпіонат Чернігівського району з міні-футболу. Рівно місяць тривали футбольні баталії у чудовому залі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Олімпієць». Боротьбу за чемпіонський титул вели 32 колективи. Шість кращих із них 28 березня зійшлися у фінальному турнірі

У минулу суботу завершився 23-й відкритий чемпіонат Чернігівського району з міні-футболу. Рівно місяць тривали футбольні баталії у чудовому залі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Олімпієць».


Боротьбу за чемпіонський титул вели 32 колективи. Шість кращих із них 28 березня зійшлися у фінальному турнірі аби визначити чемпіона і решту призерів першості. Шість команд були розбиті на дві групи, а остаточний розподіл підсумкових місць визначився у стикових поєдинках.

Свишень вчетверте поспіль потрапив у фінал, однак до цього хлопцям відверто не счастило. У 2012 вони програли Кері, через рік – Холдінгу, а у минулому чемпіонаті – Бюс Гарантії. Тож і вийшло, що флагман районного футболу, здобувши за кілка сезонів вся можливі трофеї, ніяк не міг досягти успіху у першості з міні-футболу.

І ось, нарешті, все склалося: «Свишень» здобула перемогу 2:1 і здобула титул чемпіона Чернігівського району з міні-футболу 2015.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: