Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Рятувальники допомогли бабусі з підтопленого Мньова дістатися до лікарів (фото)

Рятувальники допомогли бабусі з підтопленого Мньова дістатися до лікарів (фото) фото

У деяких населених пунктах, що знаходяться поблизу Славутича, через підйом рівня води у річці Дніпро, в межах Чернігівського району, порушено транспортне сполучення з селами Пустинки, Прохорів, Мньов - Михайло-Коцюбинської територіальної громади, смт Радуль та с. Новосілки Ріпкинської територіальної громади, с. Кукарі Любецької територіальної громади, що унеможливлює населенню дістатись до магазинів, поштових відділень тощо.

За інформацією Головного управління ДСНС України у Чернігівській області, рятувальники Чернігівщини на автомобілі підвищеної прохідності снігоболотохід Богун, допомогли доставити до більш вразливих верств населення у селища продукти першої необхідності та пенсійні виплати.

Читайте також: Село поблизу Славутича через повінь відрізане від цивілізації»

Також завдяки цьому автомобілю рятувальники ДСНС допомогли 95-річній жительці с. Мньов, Чернігівського району, дістатися до медичних працівників.

Читайте також: Історія про просту селянку, яка врятувала від голоду Славутич 

Нагадаємо, що через підйом рівнів води на річках області, спостерігається ускладнення гідрологічної обстановки з затопленням заплав, порушенням транспортного сполучення та підтопленням домоволодінь в окремих населених пунктах.

Робота рятувальників по наданню допомоги громадянам у підтоплених населених пунктів триває.

Фото:Головне управління ДСНС України у Чернігівській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: