Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вишгородщині - 50!

Вишгородщині - 50! фото

Начальник Вишгородської районної військової адміністрації Олексій Данчин звернувся з вітальним словом до мешканців області, до складу якої входить і місто Славутич.

Шановні жителі Вишгородщини!

Щиро вітаю вас із 50-річчям створення Вишгородського району.

З нагоди свята, я хочу висловити вітання та вдячність усім, хто був і є причетним до створення і розвитку Вишгородщини, до її історії, а також тим, хто сьогодні працює над відбудовою нашого краю після важких часів окупації та активних бойових дій на території району.

За півстоліття існування району відбулося чимало змін і досягнуто багато успіхів у різних сферах життя Вишгородщини. Це стало можливим завдяки наполегливій роботі громадських діячів, підприємців, працівників культури, освіти, охорони здоров'я, громадських активістів, волонтерів та всіх жителів району, які долучалися до створення та забезпечення належних умов проживання на території нашого району.

Останній рік був особливо важким для нашого району. Війна в країні і окупація громад Вишгородського району в 2022 році залишили глибокий слід в серцях кожного з нас. Але ми не зламалися!

Шана і вдячність нашим захисникам і захисницям, які відвоювали цілісність території нашого району у березні 22-го, часом ціною власного життя. Ми докладаємо і докладатимемо всі зусилля, щоб відновити наш район, збудувати нові будинки, відновити інфраструктуру та забезпечити нашим людям все необхідне для повноцінного життя.

Ми відчуваємо підтримку і допомогу від держави та міжнародних партнерів, що дозволяє нам рухатися вперед та досягати нових результатів у відбудові нашого району.

Бажаю нашій Вишгородщині процвітання, благополуччя та подальших успіхів і досягнень у різних напрямках розвитку. Нехай ця ювілейна подія стане кроком до подальшого розквіту нашого району.

Миру і перемоги!

З повагою начальник Вишгородської районної військової адміністрації Олексій ДАНЧИН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: