Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Славутич - це Україна»: команда «Суспільного» презентувала фільм про оборону міста

 «Славутич - це Україна»: команда «Суспільного» презентувала фільм про оборону міста  фото

У великій залі Кіноконцертного комплексу відбулася презентація фільму про те, як жив Славутич у перші дні повномасштабного вторгнення російського агресора. Під час трансляції також була присутня команда ТБ "Суспільне" разом з керівником компанії Аллою Скорик, що працювала над цим проєктом.

В кіноконцертному залі Славутича відбулась прем'єра стрічки "Славутич - це Україна". В гостях у мешканців Славутича були автор Андрій Тіток, редактор Алла Скорик, оператори Микола Іванчик і Олексій Жернов, режисер монтажу Дмитро Сахон і звукорежисер Віктор Нешайний (Суспільне Чернігов).


Присутні хвилиною мовчання віддалі шану усім загиблим захисникам України. Стрічка розповідає про події початку відкритої агресії проти України, з 24 лютого по 4 квітня 2022 року, які відбувалися у місті Славутичі.



До фільму увійшли реальні факти життя славутицької громади, незламність, мужність і героїзм мешканців міста.
Про події тих важких діб розповідають самі мешканці Славутича, серед яких Юрій Фомічев, Володимир Клімов, Надія Сарана, Тетяна Бойко й Олександр Демідов, військові й цивільні, медики, журналісти, працівники культури, торгівлі. На екрані миттєвості героїчного спротиву славутичан озброєному агресору.

Вадим ІВКІН

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: