Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

300 працівників "Укрзалізниці" візьмуть участь у тренінгах від славутицьких фахівців

300 працівників "Укрзалізниці" візьмуть участь у тренінгах від славутицьких фахівців фото

Фахівці Соціально-психологічного центру м. Славутич проводять тренінги для АТ «Укрзалізниця» щодо адаптації ветеранів війни у трудових колективах.

10 тисяч працівників УЗ стали на захист України та в певний час повертатимуться назад до цивільного життя, на свої робочі місця. Цей процес є значним випробуванням як для Захисників і Захисниць, так і для цивільної спільноти, у якій вони будуть далі влаштовувати своє життя.

«У межах системи переходу від військової служби до цивільного життя Мінветеранів розробило спеціальну програму, як колективам підприємств приймати ветерана-колегу. Наші фахівці проведуть навчання, яке дозволить "Укрзалізниці" швидко та ефективно провести адаптацію Захисників і Захисниць у трудових колективах, сприяти їхній реінтеграції до цивільного життя», — зазначила міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

У рамках онлайн-тренінгів працівники підприємства ознайомляться з особливостями світосприйняття ветеранів; змінами, які відбуваються у людини після участі у бойових діях; новими моделями поведінки та набуття навичок, які ветеран отримує на війні; стратегій повернення до цивільного життя тощо. Крім того, учасники тренінгів відпрацьовуватимуть практичні кейси щодо ефективної комунікації з ветеранами.

Заплановано, що в навчанні візьмуть участь 300 працівників "Укрзалізниці".

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: