«Мамо, я йду до школи!» - безкоштовний вербінар для батьків першокласників

Батькам майбутніх першокласників пропонують відвідати вербінар (безкоштовно), де вони зможуть отримати корисні поради від психолога.

Батькам майбутніх першокласників пропонують відвідати вербінар (безкоштовно), де вони зможуть отримати корисні поради від психолога.

Практичний психолог Славутицької школи №4  Діна Піщуліна пропонує дізнатися більше про навчання дітей у першому класі, зрозуміти наскільки дитина готова до нвчання, отримати важливі поради та фахові відповіді на запитання, які турбують .

Зустріч відбудеться онлайн, на платформі ZOOM, 20 травня, з 12.00 до 13.00. 

Буде здійснюватись запис ефіру.

Посилання на вебінар буде за годину до початку у коментарі посту.

 
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdinapishchulina%2Fposts%2Fpfbid02ZFbKQdm2Amarp8YfSCSG5ojLiCHvd6TisNKGn4EPud9sqEZNcXfqdWBVHcoTV2XQl&show_text=true&width=500" width="500" height="660" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>
 

Під час ефіру ви також зможете познайомитися з 5 головними сферами психологічної готовності до навчання.

Доєднуйтеся до групи Телеграму, де буде вся інформація про вебінар

Психологічна підготовка до школи є надзвичайно важливою для успішного старту у нову соціальну та навчальну ситуацію. Оптимальний рівень розвитку дитини впливає на процес усвідомлення нових знань та розвитку навичок, а також на адаптацію до режиму дня та стандартів поведінки в школі.

Під час психологічної підготовки до школи, дитина навчається:

- Концентрувати увагу на навчальній діяльності;

- Розвивати навички спілкування та делікатної поведінки з однолітками та дорослими;

- Розширювати свій словник та знання про світ навколо;

- Тренувати пам'ять та логічне мислення;

- Розуміти структуру навчального процесу та уміння відповідати на запитання вчителя.

Психологічна підготовка дитини до школи також допомагає знизити ризик стресів, які можуть виникнути у період адаптації до шкільного середовища. Тому цей етап розвитку дитини потребує уваги батьків та фахівців з педагогічної та психологічної сфер..

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: