Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич - навіщо це місто?

Славутич - навіщо це місто? фото

Відбулася перша зустріч проєкту "Активний четвер", під час спілкування оговорювалося те, яким мешканці хочуть бачити своє місто і що для цього потрібно зробити.

Офіс підтримки громадських ініціатив м.Славутич зібралися активні жителі міста, щоб обговорити найнагальніші питання сьогодення. 

Питання "Навіщо це місто?" виявилось складним. Говорили про місію, ідею міста, потребу в оновленій стратегії, про актуальний паспорт (картування) поточного стану справ в Славутичі з огляду на виклики війни в Україні.

Одна година пролетіла швидко! Це й було завдання - не обтяжувати довгими розмовами активістів, а змотивувати до подальших ідей і рішень. Спробуємо діяти системно?!

Офіс підтримки громадських ініціатив Агентства регіонального розвитку запрошує всіх приходити щочетверга з 17:00 до 18:00.

Будемо говорити про:

Що не так зі стратегією** розвитку міста?

Навіщо нам фонтани, де немає води?

Чому назви кварталів змінились, але радянські символи все ще існують в просторі міста?

Чи можливий розвиток спорту у часи війни?

Навіщо місту туристи та культурні події, адже місцевим жителям це не цікаво?

Чому/Чи закриють школу?

Як ми можемо впливати на рішення влади?

Якщо у вас є відповіді хоча б на одне з цих запитань, тоді вам до нас!

Мешканців Славутича, що наразі не в місті, за бажання підключаємо до розмови через zoom. Ми також чекаємо на цих зустрічах ВПО та гостей Славутича.

Ми з вами точно знаємо, у якому Славутичі хочемо жити. Офіс підтримки громадських ініціатив м.Славутич  запрошує поговорити про це.і чекає щочетверга о 17:00, приміщенні в Офісі підтримки!

Зверніть увагу! Вже о 18:00, в Офісі підтримки, стартує кінопоказ від 86:Кіноклуб  *щочетверга, наступного разу 25 травня! 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: