Безоплатне навчання в Дії

Мінцифри за підтримки партнерів запускає Дія.Освіта.

Мінцифри за підтримки партнерів запускає Дія.Освіта.

17 травня Міністерство цифрової трансформації запустило масштабний проект Дія.Освіта. Це національна платформа, де можна безоплатно навчатися, опанувати нову професію та ознайомитися з актуальними вакансіями.

Тепер на Дія.Освіта - сотні нових освітніх серіалів: від ландшафтного дизайну до баристи, від графічного дизайнера до пекаря, від проектного менеджера до пакувальника. Також на платформі залишаються доступними освітні серіали із цифрової грамотності чи кібербезпеки. Абсолютно всі вони є безоплатними та доступними всім охочим.

Кожен освітній продукт фахівці із сучасної освіти та практики готували з урахуванням нового європейського порядку денного з навчання дорослих на 2021–2030 рр. - важливого документа, затвердженого Радою Європейського Союзу.

Повний список професій та напрямів можна подивитися на порталі https://osvita.diia.gov.ua/ і цей перелік постійно поповнюватиметься. Пріоритет становлять професії, що мають попит на ринку праці. Після успішного завершення навчання кожен отримує сертифікат, який можна додати в резюме.

Джерело: Урядовий портал

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: