Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Краса рятує світ!

Краса рятує світ! фото

Відбулася тематична фотосесія для групи підтримки дружин та матерів ветеранів, членів родин бійців ЗСУ, сімей військовополонених.

Фахівці Соціально-психологічного центру м.Славутич вважають, що фотосесія — це хороша психологічна підтримка та можливість емоційного перезавантаження. Тим більш, у нинішній буремний час, коли ми намагаємося проживати кожну свою хвилину наповнено, ми формуємо сюжети для подальших щасливих спогадів. А фотографія допомагає ці спогади потім оживити. Миті радості, задумливості, смутку — усе це передають світлини. Вони розкривають красу душі та допомагають вивільнити негативні емоції.

Саме тому працівники СПЦ організовують для своїх відвідувачів заходи позитивної терапії, у тому числі й фотосесії. Адже посмішки рідних, весняна краса свого міста, приємні спогади і надії, зігрівають душі наших захисників, ще більше наповнюють сенсом і допомагають моральній пітримці у надскладних умовах, коли щомиті смерть заглядає в очі.

Тримаймося! Україна - нація сильних! Наближаємо перемогу разом!

Працівники Центру дякують за постійну допомогу та співпрацю Сухорській Наталії, яка надихає і сприяє змінювати життя людей на краще!

Фото:Наталія СУХОРСЬКА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: