Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Представники Уряду України завітали на Чорнобильську АЕС

Представники Уряду України завітали  на Чорнобильську  АЕС фото

1 червня Чорнобильську АЕС з робочим візитом відвідали члени Уряду.

За інформацією пресслужби ДСП «Чорнобильська АЕС», візит урядової делегації відбувся за участю міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Руслана Стрільця та радника Прем’єр-міністра України Юрія Бойка.

На майданчику станції делегацію зустрічав виконуючий обов'язки генерального директора ЧАЕС Валерій Сейда. Урядовці прибули у супроводі представників різних підрозділів Кабінету Міністрів України, а також керівництва ДАЗВ та підпорядкованих йому підприємств.

Під час наради у конференц-залі ЧАЕС учасники зустрічі обговорили актуальний стан радіаційної безпеки у зоні відчуження та окремі аспекти роботи підприємств Державного агентства України з управління зоною відчуження.

Також у рамках візиту в зону відчуження у місті Чорнобиль міністром було вручено допомогу від Міністерства енергетики США — спецавтотранспорт для підвищення ефективності реагування на надзвичайні події для ДСП «ЦППРВ», та від Норвезького агентства з радіаційної та ядерної безпеки — автомобіль, який призначений для проведення радіаційного моніторингу та відбору проб для ДСП «Екоцентр».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: