Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі запрощують на майстер-клас «Психосоматика хвороб: як стрес та негативні думки впливають на наше здоров’я!»

У Славутичі запрощують на майстер-клас «Психосоматика хвороб: як стрес та негативні думки впливають на наше здоров’я!» фото

У рамках простору "Життя триваЄ!" у Славутичі відбудеться майстер-клас «Психосоматика хвороб: як стрес та негативні думки впливають на наше здоров’я!»

"Міський простір "Життя триваЄ!" ми відкриваємо на ОДИН ДЕНЬ. Ми робимо це з метою підвищення психологічної культури громадськості міста, а також усвідомлення необхідності надання та отримання психологічних послуг", - повідомляють організатори зустрічі.

Подія відбудеться 24 червня, в суботу, з 11:00 до 16:00; про локацію буде повідомлена всім зареєстрованим учасникам. 

Під час зустрічі буде проведено 10-15 майстер-класів на тему «Психосоматика хвороб: як стрес та негативні думки впливають на наше здоров’я!». Тренер - Шпилевська Юлія.

Читайте також: А що люди скажуть?

Юлія - приватний підприємець, керівник Освітнього центру «Психологічна майстерня», психолог, психосоматолог, арт-терапевт, автор трансформаційних ігор та МАК, співавтор багатьох книг.

Стрес – це те, що переслідує кожну людину в нашому швидкому та наповненому несподіванками світі. Стрес спричиняють не тільки складні зовнішні обставини (війна, катастрофи, смерть близької людини і т.д.), причини для стресу ми отримуємо в повсякденному житті і не завжди їх відслідковуємо. Але стресовий стан завжди відображається на нашому здоров'ї та повсякденному житті!

Для кого буде корисний даний майстер-клас?

- ви відчуваєте нервовість та напруження;

- не можете спокійно заснути або навпаки – прокинутись вчасно;

- частіше впадаєте в негативні емоції;

- відчуваєте страх та паніку;

- маєте порушений апетит;

- ваш емоційний стан та реакції тіла змінились з незрозумілих вам причин та не в кращий бік.

На майстер-класі учасники дізнаються:

- Що таке психосоматика? Як думки та емоції можуть відображатися на нашому здоров’ї.

- Які можуть виникнути порушення внаслідок хронічного стресу.

- Як допомогти собі. Швидка психологічна допомога при стресі.

- Зроблять арт-терапевтичну діагностичну техніку «Палітра моїх емоцій».

 Поспішайте зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/VBxAGdtbUkyTu6Z4A

Зареєстрованим учасникам буде надіслана інформація про місце проведення, програма майстер-класів. Участь є безкоштовною.

Оргкомітетом буде організований благодійний збір (внески вносяться учасниками за бажанням учасників) 100 грн (та більше за бажання) до БФ "ЧАЕС. Славутич. Розвиток" на потреби Славутицької міської лікарні (для реабілітаційного відділення). Веб-сайт фонду https://helpslavutych.arr.in.ua/

Організатори події: КП "Агентство регіонального розвитку" м.Славутича спільно з активними жителями, зацікавленими громадськими організаціями та іншими установами міста в партнерстві із зацікавленими приватними підприємствами та підприємцями міста.

Контактна інформація: 050 353 11 35, slavutich.ofis@gmail.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: