Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Мер Славутича в офісі АЕМУ

Мер Славутича в офісі АЕМУ фото

Юрій Фомічев не сидить на місці і регулярно відвідує різного роду заходи. 7 червня він відвідав офіс Асоціації енергоефективних міст України.

Ця асоціація була створена в 2007 році і активно працює досі. Розташована у місті Львові. Її мета зосереджена на задоволенні потреб своїх членів і відповідних територіальних громад у сучасній інформації, нових технологіях, інвестиціях, розвитку співробітництва та обміну досвідом з українськими і закордонними партнерами в ділянках ефективного та ощадливого використання енергетичних ресурсів, надання якісних енергетичних послуг, підвищення енергетичної безпеки, захисту довкілля та забезпечення сталого розвитку поселень.

Сьогодні Асоціація (виконавча дирекція - офіс) є не лише координатором декількох міжнародних проектів щодо клімату та енергії, а й активно допомагає громадам з відцифруванням технічної документації. Ця робота є вкрай важливою в період війни, коли ймовірність знищення (втрати) документації є цілком реальною! Також АЕМУ активно займається і питаннями управління міським господарством, відстоюванням інтересів громад щодо впровадження моделей розподіленням генерації, розвитком ВДЕ на соціальних об'єктах, пропонує нові моделі фінансування енергоефективних заходів - такі як Револьверний фонд , надає послуги енергоменеджменту та допомогу в підготовці ПДСРК та багато іншого, - зазначає мер у себе на сторінці у Facebook.

Також він виразив свою дяку всій команді офісу на чолі з Виконавчим директором Святославом Павлюком.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: