Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Якщо у вас зіпсований паспорт громадянина України

Якщо у вас зіпсований паспорт громадянина України фото

Чи може зіпсований паспорт громадянина України стати причиною відмови в оформлені паспорта для виїзду за кордон Вам та Вашій дитині?

Ні, не може, - повідомляє Центр надання адміністративних послуг м. Славутич.

За інформацією Славутицького ЦНАПу, крім одночасного оформлення ID-картки та паспорта для виїзду за кордон собі, батьки чи законні представники можуть одночасно оформити паспорт для виїзду за кордон своїм дітям до 14 років.

Якщо у Вас пошкоджений паспорт громадянина України - це не проблема! Замовляйте одночасне оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон для себе, а також паспорта громадянина України для виїзду за кордон для дитини до 14 років. Для отримання цих послуг необхідно звернутися у ЦНАП, подати заяву та відповідні документи.

Важливо! Якщо дитині, якій оформлюється паспорт для виїзду за кордон, виповнилося 12 років, то її присутність є обов’язковою (для взяття біометричних даних).

Детальніше за телефоном: 2-96-94, 095 606-15-70.

Довідково: Передбачено це постановою КМУ від 07.03.2023 р. №210 «Про внесення змін до Порядку реалізації експериментального проекту щодо одночасного оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого), обміну паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: