Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Благодійні зустрічі незламних славутичанок

Благодійні зустрічі незламних славутичанок фото

Вже не вперше за сприяння та організації КП "Агентство регіонального розвитку" м.Славутича славутичанки збираються разом, щоб спільно говорити про свої проблеми та особливості життя у воєнний час.

Жінки об`єднані навколо однієї мети – бути активними та незламними, жити в гармонії з собою, незважаючи на виклики буремного часу.

14 червня відбулась важлива зустріч з лікарем-неврологом Ярославою Бачуріною. Пані Ярослава розповіла про особливості впливу постійного стресу на організм жінки в умовах війни. Серед найпростіших порад лікарки стосовно того, як запобігти стресу наступні: робити інформаційний детокс; шукати розраду в соціумі, особливо із приємним для вас спілкуванням; турбуватися про тих, хто також потребує вашої допомоги; слухати приємну спокійну музику тощо. Лікарка не лише дала корисні практичні поради, а також відповіла на численні запитання присутніх.

Пані Ярослава також говорила зокрема й про те, що важливо не займатися самолікуванням, а вчасно відстежити у себе погіршення самопочуття та якості життя (розлади сну, тривожність). У разі якщо певні симптоми ви спостерігаєте у себе впродовж двох тижнів варто звернутися до лікаря. Не варто самостійно приймати рішення про прийом медичних препаратів.

Жінки також обмінялись власними антистрессовими практиками - розмова вийшла корисною та душевною.

Консультацію лікаря-невролога ви зможете отримати в КНП "Славутицька міська лікарня" після візиту до вашого сімейного лікаря.

Говорили й про співпрацю з містом Пейнсвік (Велика Британія). А також презентувати бізнес-ідеї славутичанок-учасниць клубу. Далі буде!

Зустріч клубу проходила у сімейному ресторані "Forest" за адресою Чернігівська, 5 (за мостом). Підписуйтесь на сторінку ресторану «Forest» https://www.instagram.com/forest_slavutych/ Ваш візит до ресторану «Forest» гарантовано буде смачний, затишний та теплий.

Дякуємо усім жінкам, які провели свій час разом за чашкою чаю/кави змістовно й з благодійною метою.

Клуб "Незламні" - це місце сили, розвитку і натхнення кожної жінки! Запрошуємо: наступного разу вже в липні відбудеться важлива бізнес-подорож клубу "Незламні" до Чернігова.

Жінки Славутича зустрілися з благодійною метою в клубі "Незламні". Цього разу зібрано 3546 грн, які вже перераховані до БФ "ЧАЕС. Славутич. Розвиток".

Реєстрація за телефоном 050 900 94 74 (телеграм), контактна особа Арина Старовойтова. Інформацію про місце і дату наступної зустрічі повідомимо додатково для всіх зареєстрованих осіб.

Реєструйся на зустріч! Клуб «Незламні» - спільнота, відкрита для всіх жінок!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: