Благодійні зустрічі незламних славутичанок

Вже не вперше за сприяння та організації КП "Агентство регіонального розвитку" м.Славутича славутичанки збираються разом, щоб спільно говорити про свої проблеми та особливості життя у воєнний час.

Вже не вперше за сприяння та організації КП "Агентство регіонального розвитку" м.Славутича славутичанки збираються разом, щоб спільно говорити про свої проблеми та особливості життя у воєнний час.

Жінки об`єднані навколо однієї мети – бути активними та незламними, жити в гармонії з собою, незважаючи на виклики буремного часу.

14 червня відбулась важлива зустріч з лікарем-неврологом Ярославою Бачуріною. Пані Ярослава розповіла про особливості впливу постійного стресу на організм жінки в умовах війни. Серед найпростіших порад лікарки стосовно того, як запобігти стресу наступні: робити інформаційний детокс; шукати розраду в соціумі, особливо із приємним для вас спілкуванням; турбуватися про тих, хто також потребує вашої допомоги; слухати приємну спокійну музику тощо. Лікарка не лише дала корисні практичні поради, а також відповіла на численні запитання присутніх.

Пані Ярослава також говорила зокрема й про те, що важливо не займатися самолікуванням, а вчасно відстежити у себе погіршення самопочуття та якості життя (розлади сну, тривожність). У разі якщо певні симптоми ви спостерігаєте у себе впродовж двох тижнів варто звернутися до лікаря. Не варто самостійно приймати рішення про прийом медичних препаратів.

Жінки також обмінялись власними антистрессовими практиками - розмова вийшла корисною та душевною.

Консультацію лікаря-невролога ви зможете отримати в КНП "Славутицька міська лікарня" після візиту до вашого сімейного лікаря.

Говорили й про співпрацю з містом Пейнсвік (Велика Британія). А також презентувати бізнес-ідеї славутичанок-учасниць клубу. Далі буде!

Зустріч клубу проходила у сімейному ресторані "Forest" за адресою Чернігівська, 5 (за мостом). Підписуйтесь на сторінку ресторану «Forest» https://www.instagram.com/forest_slavutych/ Ваш візит до ресторану «Forest» гарантовано буде смачний, затишний та теплий.

Дякуємо усім жінкам, які провели свій час разом за чашкою чаю/кави змістовно й з благодійною метою.

Клуб "Незламні" - це місце сили, розвитку і натхнення кожної жінки! Запрошуємо: наступного разу вже в липні відбудеться важлива бізнес-подорож клубу "Незламні" до Чернігова.

Жінки Славутича зустрілися з благодійною метою в клубі "Незламні". Цього разу зібрано 3546 грн, які вже перераховані до БФ "ЧАЕС. Славутич. Розвиток".

Реєстрація за телефоном 050 900 94 74 (телеграм), контактна особа Арина Старовойтова. Інформацію про місце і дату наступної зустрічі повідомимо додатково для всіх зареєстрованих осіб.

Реєструйся на зустріч! Клуб «Незламні» - спільнота, відкрита для всіх жінок!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: