Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Жіночий бізнес-форум "Жіноче лідерство в часи викликів. Київщина". Встигніть зареєструватися

Жіночий бізнес-форум "Жіноче лідерство в часи викликів. Київщина". Встигніть зареєструватися фото

21 червня у Києві відбудеться жіночий бізнес-форум “Жіноче лідерство в часи викликів. Київщина”, що об’єднає жінок-лідерок з різних сфер діяльності. Форум продовжує серію заходів в різних областях України, які спрямовані на утвердження жіночого лідерства, а також представлення можливостей для розвитку жіночого підприємництва

Під час форуму ви зможете зустрітися та поспілкуватися з успішними підприємницями, які досягли вражаючих результатів у своїх сферах діяльності. Ви отримаєте можливість послухати натхненні історії успіху, дізнатися про ефективні бізнес-стратегії, грантові програми, соціальну відповідальність та отримати цінні поради від експерток.

Участь у заході можлива за попередньої реєстрації та є безкоштовною. Реєстрація на форум доступна за посиланням http://surl.li/hzgao. Після успішної реєстрації ви отримаєте запрошення на форум та адресу місця проведення події. 

Форум "Жіноче лідерство в часи викликів. Київщина" організовує Київська обласна державна адміністрація спільно з Business Woman Club за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України». 

Не пропустіть цю захоплюючу подію, яка змінить вашу кар'єру та відкриє неймовірні можливості для розвитку та досягнень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: