Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицька молодь поглибила знання з сортування і переробки відходів

Славутицька молодь поглибила знання з сортування і переробки відходів фото

Молодіжний простір спільно з Молодіжною рада "Майбутнє Славутича" доповіли, які заходи були організовані до Європейського тижня Днів сталої енергії в Славутичі.

Зокрема була організована онлайн-зустріч з координаторами Всеукраїнської організації Let's do it в м.Дніпро, які поділились своїм особистим досвідом щодо переробки та сортування відходів в їхньому місті. Під час обговорення були розглянуті ефективні методи сортування відходів, учасники дізналися про перспективні технології переробки та розглянули важливі питання стосовно відновлювальних матеріалів та зменшення негативного впливу на довкілля. Загалом, молодь отримала цікаву  і корисну інформацію, а головне мотивацію робити важливі кроки в цьому напрямку у своїй громаді.

Також в рамках Днів сталої енергії була проведена інтелектуальна Гра-Квіз «Сортуємо-зберігаємо довкілля», де 5 команд - 15 учасників закріпили свої знання щодо переробки та сортування відходів та в піднесеному настрої отримали за перемоги та участь призи, завдячуючи спонсорам Covenant of Mayors - East , Association Energy Efficient Cities of Ukraine

Чудово, що наша молодь цікавиться екологічною тематикою: сортуванням, переробкою, організовує і приймає участь в тематичних заходах, збільшуючи таким чином свою екологічну свідомість і бажання змінювати наше місто в цьому напрямку. Так тримати!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: