Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Славутич та інженерія має локальну позицію в агросекторі України!» — Любов Піскунова

«Славутич та інженерія має локальну позицію в агросекторі України!» — Любов Піскунова  фото

В Українській компанії, що працює в Славутичі, розроблено і виготовлено перший комбайн-гібрид для збирання картоплі та цибулі.

«У новому сезоні 2023 розробили NEW технічне рішення для наших аграріїв. EZY LIFT Xtra (EL1500) — агрегат для збирання врожаю картоплі, цибулі. Різні принципи підбору овочів» — повідомила Любов Піскунова на офіційній сторінці Технолоджi Украïна - Сільгосптехніка. Овочi. у Facebook.

Автор винаходу - Томас Карпентнер (Thomas Carpenter) — відомий інженер, який раніше працював в ірландській компанії. Займався розробкою машин для Grimme у тісній співпраці з відділом розвитку під керівництвом Клема Калверкампа.

Зараз ірландський розробник працює у Славутичі. У нього в каталозі чудовий посівний комлекс, який виробляють у Славутичі і заточують безпосередньо під потреби господарства. 

У своєму дописі щодо новинки компанії,  Oxana Rujenkova пише наступне:

«Насправді "Технолоджі Україна" захоплює своїм креативом і живучістю. Тільки-но повернулися в Україну і такий сюрприз! Із таким підходом дефіцит цибуляної техніки можна буде вирішити за рахунок власних напрацювань».

Також, Любов Піскунова поділилася приємною новиною, що про їх виробництво написали у спеціалізованому журналі для аграріїв Tractorist.ua:

«Відомий журнал Tractorist.ua в Україні сьогодні презентували новину про наші виробничі можливості.Славутич та інженерія має локальну позицію в агросекторі України! Made from Slavutych!!! Made from Ukraine!!!  Дякуємо Вам за підтримку! Ваша довіра мотивує нас бути найкращими!! ».

Вітаємо "Технолоджі Україна" з новою розробкою! І дякуємо за ваш вклад в розвиток агросектору України!

Разом до перемоги!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: