Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Депутат Славутицької міської ради вважає, що готується рейдерський захват ЧАЕС

Депутат Славутицької міської ради вважає, що готується рейдерський захват ЧАЕС фото

На сайті Славутицької громади розміщено відкритий лист депутата Славутицької міської ради Дмитра Стельмаха до Кабінету Міністрів України, Ради національної безпеки і оборони України, Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України про стан справ на ДСП "Чорнобильська АЕС".

У своїй заяві на 19 сесії міської ради депутат Славутицької міської ради Дмитро Стельмах сказав наступне:

«Мушу винести на простір ситуацію яка розгортається навколо ДСП ЧАЕС. В мене складається враження, і з кожним днем я стаю більш впевненим, що це саме так, щодо спроби рейдерського захоплення ЧАЕС з метою створення корупційної схеми, яка б дозволила у непрозорій формі використовувати капітальні видатки, які ми очікуємо що будуть у разі репарацій поступати на відновлення зони відчуження та діяльності Чорнобильської АЕС.

Це відбувається за участі державного органу управління Державна агенція управління зоною відчуження, шляхом втручання в господарську діяльність вказаного підприємства».

У своєму листі до кабміну, РНБО і Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України, Дмитро Стельмах висловлює і аргументує ту саму думку, що готується рейдерський захват підприємства Чорнобильська АЕС та просить втрутитись в процес та призначити комісію з перевірки щодо діяльності керівництва ДАЗВ.

Ознайомитися зі змістом листа можна також за посиланням https://e-slavutych.gov.ua/news/1688116134/

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: