Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицькі освітяни на тренінгу у Львові

Славутицькі освітяни на тренінгу у Львові фото

Славутицькі вчителі і представники громади відвідують тренінг в рамках проєкту «Відновлення та безперервність освітнього процесу в громадах, які постраждали від окупації та бойових дій».

Центр освітніх ініціатив, прагнучи підтримати заклади освіти, запросив педагогів та представників громад, що раніше були учасницями програми «Демократична школа», на два паралельні тренінги до Львова.

Учасниками тренінгів стали команди з деокупованої Тростянецької і Славутицької громад, а також з Марганецької, Мереф'янської та Широківської громад, що зазнали інфраструктурних руйнувань внаслідок безпосередньої близькості до лінії фронту.

Протягом 30 червня – 03 липня вчительки та вчителі будуть опановувати мистецтво реалізації освітніх проєктів задля активізації учнівської молоді у своїх громадах та розвитку її соціальних і громадянських компетентностей.

Натомість представники громад (а це і батьки, і шкільні адміністратори, і органи місцевого самоврядування та партнерські громадські організації) навчатимуться, як демократизувати процеси врядування й управління (на рівні громади та школи), займатися стратегічним плануванням та інституційним розвитком.

 

* Проєкт створено Центром освітніх ініціатив за підтримки Isar Ednannia у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: