Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Психологічні тренінги та арт-терапія для молоді

Психологічні тренінги та арт-терапія для молоді фото

В рамках Всеукраїнського тижня мережування психологічних послуг для молодих людей у громаді «Молодіжна робота для стійкості» у Славутичі відбулося ряд заходів, інініційованих активною молоддю міста.

Як повідомляє Молодіжний простір Славутича, заходи у рамках тижня психологічних послуг відбулися за підтримки Ради Європи: децентралізації і місцевого самоврядування, Міністерства молоді та спорту України, що тривали з 26 по 30 червня.

Серед заходів, що відбулися у молодіжному середовищі Славутича:

- психологічна лялько-терапія у співпраці з Соціально-психологічний центр м.Славутич фахівчинею Irina Kozinets , де з молоддю виготовили ляльку-оберіг, які внутрішньо змістовні, образно такі, що космологічно з'єднує рід і природу, історію й сучасність. Найвища краса отих маленьких ляльок сутнісна, родова.

Але для того щоб зрозуміти й відчути її, треба зберегти в собі чарівний дитячий світ з маминою піснею, дідовою казкою, бабиною лялькою, або виховати в собі, зростити в собі культуру чутливості й любові до всього глибокого й по-справжньому значимого, що сягає корінням глибинних джерел народної пам'яті;

 

-  психологічна арт-терапія «Янголятко», де молодь через творчість зазирнули всередину себе, розкрили внутрішні сили, підвищили самооцінку та психологічно опрацювали безліч разноманітних своїх запросів за підтримки психологині Polina Delikatna;

-  психологічний тренінг «Міфи у психології», де молодь більш детально поглибилася в науку психології за підтримки психолога Станіслава Соколовського. Обговорили детально 10 міфів у психології, наприклад, що до психологів звертаються лише «ненормальні», а якщо людина здорова, то вона, начебто, сама може розібратися з усіма своїми проблемами. Насправді це міф.

Більше новин та ідей Тижня мережування за хештегами #МережуваннязадляСтійкості

#NetworkingforResilience

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: