Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Працівники Славутицького відділення поліції з нагоди професійного свята отримали нові камери відеоспостереження

Працівники Славутицького відділення поліції з нагоди професійного свята отримали нові камери відеоспостереження фото

У день відзначення професійного свята - Дня Національної поліції України, славутицькі правоохоронці, окрім вітань і приезентованих відзнак, отримали в подарунок нові камери відеоспостереження.

4 липня, у День Національної поліції, працівників Славутицького відділення поліції №2 Вишгородського РУП ГУНП в Київській області привітав зі святом міський голова Юрій Фомічев.

Як повідомляє Славутицька міська рада, кращих працівників поліції очільник міста відзначив подяками та грамотами. А також подарував для міського відділення поліції камери відеонагляду, які допоможуть покращити безпекову ситуацію в Славутичі.

В свою чергу поліцейські подякували міському голові за сприяння в роботі Славутицького відділення поліції.

Славутицька громада висловлює велику подяку за вашу відданість, мужність та постійне прагнення справедливості.

Ваша робота вимагає великої відваги та високого професіоналізму, і ви справляєтеся з нею на найвищому рівні! Нехай ваші дні будуть наповнені безпекою, успіхами та гордістю за те, що ви робите.

Нагадаємо, цього дня президент Володимир Зеленський у своєму вітанні подякував Національній поліції за безпеку і порятунок громадян, а також проявлений у боях героїзм.

«День Національної поліції України. Дякую за безпеку для наших людей! Дякую за порятунок українців! Дякую за героїзм у боях! Вітаю всіх наших поліцейських і бажаю передусім вдячності – вдячності всього нашого народу нашій поліції. Що ефективнішими будуть кожен і кожна, хто служить у поліції, то більшою буде вдячність наших людей», - зазначив Зеленський.

Своєю чергою Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко наголосив, що Національній поліції України вже 8 років.

“Сьогодні ми вшановуємо не лише професіоналізм, а й людяність, яку поліція проявляє у важкі моменти. Ви стоїте на захисті наших громадян, ризикуючи своїм життям. Ви допомагаєте тим, хто потребує допомоги. Ви будуєте довіру між поліцією та населенням. Ви є героями нашого часу", - зазначив Клименко.

Міністр підкреслив, що правоохоронці не святкують сьогодні.

“Не на часі парадна форма. Сьогодні ви в тому ж, в чому щодня ходите на службу, в чому вас бачать люди. У тій формі, яка вселяє впевненість та підтримку. "Ви люто б’єтесь, захищаючи країну. І після перемоги на вас чекатиме ще багато роботи - ми разом будуватимемо систему глобальної безпеки України", - наголосив очільник МВС і побажав поліцейським сили та міцного здоров’я.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук також привітав працівників Національної поліції з професійним святом.

За його словами, повномасштабна війна вплинула на роботу українських поліцейських, які тепер серед перших виїжджають на місце воєнних злочинів, скоєних Російською Федерацією, документують і розслідують їх.

Крім того, працівники Нацполіції беруть участь в евакуації, поліцейські парамедики надають першу допомогу постраждалим і щодня рятують людські життя, борються за майбутнє України на фронті.

«Дякую кожній та кожному за віддану службу, стійкість, витримку, мужність і професіоналізм. Дякую за наближення нашої Перемоги!» - зазначив Голова ВР.

Міністр культури та інфомаційної політики Олександр Ткаченко привітав працівників поліції з професійним святом і побажав "тримати удар".

"З Днем Національної поліції України! Дякуємо, що захищаєте наші вулиці, стоїте на сторожі порядку та спокою українців. Що знищуєте ворога та очищуєте нашу землю від зла. Бажаю тримати удар, берегти себе та українців", - написав Ткаченко.

Він також опублікував відеоролик до Дня Національної поліції України.

Вітаємо зі святом наших правоохоронців,  дякуємо за професіоналізм, захист та готовність прийти на допомогу у будь-якій складній ситуації!

Зі святом!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: