Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицька молодь бере участь у міжнародному проєкті

Славутицька молодь бере участь у міжнародному проєкті фото

Молодь Славутицького ліцею, Палацу дітей та молоді та педагоги - координатори Олена Гніденко та Галина Сополєва розпочали реалізацію польсько - українського проєкту.

За інформацією Управління освіти і науки, проєкт реалізується завдяки фінансової підтримки Фонду сприяння та підтримки творчості «CONVIVO», Польсько - української ради обміну молоді та Міністерства освіти і науки Республіки Польща. 

Метою проєкту під назвою  «Н2О» є розширення знань про водні ресурси (озера, річки, моря) Польщі та України; розвиток екологічної свідомості через нетрадиційні та сучасні заходи, спрямовані на формування проекологічних звичок.

Проєкт спрямований на розвиток екологічної свідомості через нетрадиційні та сучасні заходи, розширення знань про водні ресурси (озера, річки, моря) Польщі та України, формування проекологічних звичок.

Під час заходів під відкритим небом польська та українська молодь матиме можливість ініціювати міжкультурний діалог та діалог між поколіннями, і, насамперед, показати Польщу та Україну як сучасні країни з багатими культурними традиціями та проекологічними цінностями, що так важливо на тлі катастрофи на Каховській ГЕС.

А також, що теж дуже важливо, юні славутичани матимуть можливість закомунікувати зі своїми однолітками з Польщі, матимуть нагоду знайти порозуміння та потоваришувати один з одним та знайти нових друзів.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: