Завантаження ...
Новобудови Києва

Ми з вами точно знаємо, у якому Славутичі хочемо жити. Поговоримо про це?

Ми з вами точно знаємо, у якому Славутичі хочемо жити.  Поговоримо про це? фото

Уже стало доброю традицією для активних славутичан збиратися разом щочетверга і обговорювати нагальні питання стосовно нашого міста, а саме як можна його змінити на краще та яким чином вплинути на прийняття рішень місцевою владою щодо цього.

Як зазначають самі учасники, у клубі "Активний четвер" (таку назву має зібрання) немає довгих розмов – славутичани збираються лише на одну годину.

"Цього разу разом відпрацювали ідеї та можливі реалістичні інструменти, що можуть позитивно вплинути на якість надання медичних послуг у Славутичі. Одним з висновків спільної роботи стала думка про те, що славутичанам важливо знати більше інформації про роботу лікарні, щоб ставати бренд-адвокатами рідного міста та послуг Славутицької лікарні. Говорили також й про майбутній Реабілітаційний центр "Human Clinic", - повідомляють організатори заходу.

Крім того учасники зустрічі спланували майбутню зустріч в клубі з новими мешканцями Славутича, яких ми часто називаємо ВПО.

"Спробуємо діяти, а не просто говорити, славутичани? Ви стурбовані майбутнім міста та зокрема, тим, що буде з освітою, медичною та культурною сферами й викликами для міста в умовах війни?

Запрошуємо! Ми чекаємо на вас, шановні славутичани! Приходьте щочетверга!", - звертаються учасники клубу до мешканці Славутича.

Офіс підтримки громадських ініціатив Агентства регіонального розвитку запрошує всіх приходити щочетверга з 17:00 до 18:00.

13 липня о 17:00 будуть говорити про:

Що буде з дитсадками та школами? Які зміни в освіті бажані для містян?

     Коли славутичани перестануть критикувати, а почнуть діяти і брати на себе відповідальність?

     Які інструменти впливу на рішення влади діють найкраще?

     Якщо у вас є відповіді хоча б на одне з цих запитань, тоді вам до нас!

Мешканців Славутича, що наразі не в місті, за бажання підключаємо до розмови через zoom. Також будуть раді на цих зустрічах ВПО та гостям Славутича

Підключитися:

https://us04web.zoom.us/j/74824267318...

Ідентифікатор конференції: 748 2426 7318 Код доступу: b2wQjy

"Ми з вами точно знаємо, у якому Славутичі хочемо жити.

Поговоримо про це? Запрошуємо!

Чекаємо щочетверга о 17:00 в Офісі підтримки!", - закликають організатори зібрання.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: