Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицькі діти відправились на відпочинок до Карпат

Славутицькі діти відправились на відпочинок до Карпат фото

Група славутицьких дітей уже відпочиває у санаторії "Карпатські зорі", який знаходиться у живописній місцевості Івано-Франківщини.

За інформацією Служби у справах дітей та сім'ї м. Славутича та , на відпочинок відправились діти із числа багатодітних сімей, позбавлених батьківського піклування, діти-сироти, з родин військовослужбовців та обдаровані діти.

Дитячий оздоровчий табір знаходиться в місті Косів, Івано-Франківської області, в мальовничому куточку поблизу підніжжя Покутсько-Буковинських Карпат, на березі річки Рибниця, далеко від промислових, інфраструктурних об'єктів та активних трас. На території табору є все необхідне для активного відпочинку та цікавого дозвілля. 

Нагадаємо, починаючи з 1 червня, діє програма монетизації послуги дитячого оздоровлення та відпочинку, яка базується на принципі "гроші ходять за дитиною". Ця програма надає батькам можливість отримати фінансову допомогу для придбання путівки для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, а також самостійно обрати заклад оздоровлення та відпочинку.

Ми вже писали Як отримати кошти на путівку для оздоровлення дитини та самостіно обрати заклад. У разі невикористання коштів протягом встановленого періоду, гроші будуть повернуті на бюджетний рахунок.

Читайте також: Як отримати путівки на відпочинок для дітей

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: