Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як стати учасником Лабораторії з вивчення радіаційної безпеки у Славутичі

Як стати учасником Лабораторії з вивчення радіаційної безпеки у Славутичі фото

Radiation Safety Study Lab: Славутич запрошує вас стати учасником унікальної Лабораторії з вивчення радіаційної безпеки.

З метою професійного розвитку та генерації нових ідей щодо радіаційної безпеки, Славутич  запрошує студентів, аспірантів, молодих дослідників, науковців та фахівців ядерної галузі.долучитися до програми навчання, де передбачено курс лекцій, тренінгів та ексклюзивний воркшоп «Радіаційна розвідка» від досвідчених науковців та практиків ядерної галузі. Повідомляє  Агентство регіонального розвитку Славутицької міської ради.

Заняття триватимумуть 07 – 11 серпня 2023 року, у Славутичі. Всі учасники отримають сертифікат про завершення навчання на курсі підвищення кваліфікації «Дозиметрія та захист від іонізуючого випромінювання» від Славутицької філії Національного технічного університету України «КПІ імені Ігоря Сікорського».

Щоб взяти участь у проєкті, напишіть мотиваційний лист на адресу inudeco2018@gmail.com  до 01 серпня 2023 року. У листі довільно у письмовій формі потрібно зазначити контактні дані, інформацію про особисту зацікавленість у навчанні; лист має містити не менш як 200 і не більш як 600 слів.

Організатори: Агенство регіонального розвитку м.Славутич; Державне спеціалізоване підприємство «Чорнобильська АЕС»; Інститут проблем безпеки атомних електростанцій Національної академії наук України; Славутицька філія Національного технічного університету України «КПІ імені Ігоря Сікорського», Відокремлений підрозділ Державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» «Атомремонтсервіс», Інститут проблем математичних машин і систем Національної академії наук України; ГО «Українське ядерне товариство», Університет Бристоля (Велика Британія) та Університет Берклі (США).

Контактна інформація: 050 353 11 35, inudeco2018@gmail.com, Старовойтова Арина

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: