Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Для славутичан пропонують дводенний курс з тактичної медицини

Для славутичан пропонують дводенний курс з тактичної медицини фото

Це чудова нагода для славутичан, які мають бажання отримати важливі знання, а головне - практичні навички та сертифікат із домедичної підготовки , бо в умовах війни - це необхідність!

Група інструкторів, сертифікована Association of Medical Rescue Institute (США), Instytut ratownictwa medycznego (Польща), організовує та проводить навчальний курс «Тактична медицина для цивільного населення».

Програма курсу, розроблена за алгоритмом MARCHE (складається з 20% теорії та 80 % практики), включає: принципи медичної тактики дій у небезпечній зоні; засвоєння практичних навичок: масивні кровотечі, дихальні шляхи, дихання, кровообіг, гіпотермія та травми голови, техніка обробки травм.

Для демонстрації та виконання практичних завдань використовуємо манекени, тренажери, імітаційні моделі, турнікети та інші витратні матеріали. Кожний етап за протоколом слухач опрацьовує в присутності інструктора, по завершенню курсу учасники складають тест та отримують сертифікат (за умови складання екзамена).

Заняття проводяться для ативних та свідомих громадян, віком від 14+.

Початок 29-30 липня (субота, неділя). Тривалість занять  - перший день: 09:00–19:00 (теорія + практика) другий день: 09:00 – 13:00 (теорія+практика+іспит). Мова - українська. В групі 22-26 учасників.

Вартість - 150 грн (за роздатковий матеріал).

Заняття відбудуться у приміщенні Молодіжного простіру м. Славутич (проспект Незалежності, 7, 1 поверх).

ВАЖЛИВО! Присутність обов'язкова протягом двох днів.

За потреби буде складено резервний список бажаючих пройти відповідний курс та проведені додаткові заняття.

Для довідок (04579) 3-00-11*199, Оксана Шевчук - завідувач сектору молодіжної політики відділу молоді та спорту Виконавчого комітету Славутицької міської ради

Молодіжний простір м. Славутич  

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: