Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицькі освітяни та активні громадяни міста відвідали Львів

Славутицькі освітяни та активні громадяни міста відвідали Львів фото

На початку липня група славутичан – освітяни, громадські активісти та представники молоді – відвідали в м.Львові навчальні тренінги проекту «Відновлення та безперервність освітнього процесу в громадах, які постраждали від окупації та бойових дій».

За інформацією Управління освіти і науки, що посилається на  Агентство регіонального розвитку м.Славутич, проєкт реалізується БО «Центр освітніх ініціатив» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», спільно з  консорціумом Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права, завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Навчання проходило за темами "Освітні проєкти в громаді" та «Посилення самоврядності закладу освіти та стала співпраця між закладами загальної середньої освіти та органом місцевого самоврядування». Учасники тренінгів ознайомилися із важливими аспектами залучення усіх стейкхолдерів для реалізації стратегічного плану та плану повоєнного відновлення у громаді, а також оволоділи новими знаннями та практичними навичками із застосування проектного підходу задля відновлення та забезпечення безперервності освітнього процесу у Славутицькій громаді.

Навчальний компонент проєкту завершений, попереду найважливіше - реалізація командного проекту зі створення простору взаємодії у ЗЗСО № 2. 

Додамо,крім Славутицької громади, у проєкті  беруть участь команди з деокупованої Тростянецької громади, а також з Марганецької, Мереф'янської та Широківської громад, що зазнали інфраструктурних руйнувань внаслідок безпосередньої близькості до лінії фронту.

Крім основних завдань, безумовно, проєкт сприяє налагодженню локального партнерства між громадами, формуванню суспільно-активних особистостей та поширенню демократичних цінностей.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: