Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Випускники-славутичани, що склали НМТ на 200 балів

Випускники-славутичани, що склали НМТ на 200 балів фото

Четверо випускників Славутицького ліцею під час складання Національного мультимедійного тесту отримали найвищу оцінку - 200 балів.

За інформацією Управління освіти і науки , учні Славутицького ліцею, що за результатами НМТ отримали 200 балів:

Базилєва Тетяна - з математики, вчитель - Булочнікова Тетяна;

 Турчин Владислав - з математики, вчитель - Булочнікова Тетяна;

 Щиголь Дарина - з української мови, вчитель - Бондаренко Людмила;

 Чоботар Максим - з української мови, вчитель - Гавриш Тетяна

Вітаємо учнів, їхніх батьків та вчителів із вдалим складанням іспитів.

Нагадаємо,  за інформацією Українського центру оцінювання якості освіти, серед учасників хоча б одну 200-бальну оцінку з трьох предметів НМТ отримали 3685 чоловік. 

Серед них максимальний результат за один предмет отримали 3227 осіб. У двох предметах НМТ досягли вершини 408 учасників основної сесії. А неймовірно високий результат, набравши 200 балів з усіх трьох предметів, показали 50 вступників. 

Якщо говорити про кількість 200-бальних результатів у розрізі предметів, то після основної сесії маємо таку картину.

Результати складання НМТ по Київській області:

За інформацією Київської обласної державної адміністрації 173 учні з 76 шкіл Київської області отримали найвищий бал за підсумками складання НМТ – 200.

Найбільше найвищих балів отримали випускники Бориспільського ліцею «Перспектива» ім. В. Мономаха, Білоцерківського ліцею іноземних мов-гімназії № 9 та Боярського академічного ліцею «Гармонія».

Найкращі результати продемонстрували з таких предметів: математика – 80, українська мова – 29, англійська мова – 25.

2 випускники отримали за три предмети по 200 балів: Білоцерківського природничо-математичного ліцею-гімназії № 16 ім. М. О. Кириленка та Білоцерківського ліцею іноземних мов-гімназії № 9.

13 абітурієнтів отримали по 200 балів за 2 предмети.

Загалом для проходження НМТ в Київській області цього року зареєструвалися понад 15 тис. учасників.

Результати складання НМТ по Чернігівській області:

За повідомленням начальника Чернігівської ОВА В'ячеслава Чауса, 80 випускників закладів освіти Чернігівської області підтвердили високий рівень знань та набрали 200 балів з різних предметів національного мультипредметного тесту 2023:

  • з української мови – 24
  • з математики – 36
  • з історії України – 3
  • з біології – 4
  • з хімії – 1
  • з англійської мови – 12

Як повідомив начальник міського управління освіти Василь Білогура на сторінці у Facebook, 29 учнів міста Чернігова отримали по 200 балів за складання НМТ у 2023 році, а двоє учнів отримали по 200 балів з двох предметів (школа №1 — математика та англійська; школа №31 — математика та українська мова).

Вцілому, 19 учнів на 200 балів склали тест з математики, шість учнів — з української мови, чотири учня — з англійської мови, та по одному учню — історії України та хімії.

Національний мультипредметний тест у 2022 році ввели замість ЗНО. Тестування проходило у комп'ютерній формі. В першій частині були обов'язкові предмети для всіх: українська мова та математика. У другій частині, яка називається додатковий блок, третій предмет був на вибір учасників. Випускники могли обрати: біологію, історію України, хімію, одну з іноземних мов: англійська, німецька, французька, іспанська або фізику. На всі три предмети, в тому числі додатковий блок, відводилося 180 хвилин.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: