Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Делегація славутичанок відвідала місто Героїв та легенд (фото)

 Делегація славутичанок відвідала місто Героїв та легенд (фото) фото

Жінки Славутича знову зустрілися з благодійною метою в клубі "Незламні".

Вже не вперше за сприяння та організації КП "Агентство регіонального розвитку" м.Славутича славутичанки збираються разом, щоб спільно говорити про свої проблеми та особливості життя у воєнний час. Жінки об`єднані навколо однієї мети – бути активними та незламними, жити в гармонії з собою, незважаючи на виклики буремного часу.

Цього разу учасниці клубу відвідали місто Чернігів та бізнес-лекцію "Особистий бренд: час заявити про себе" від власниці СММ Агенції Наталії Мірошник.

Зустріч проходила в Агенції регіонального розвитку Чернігівської області. Говорили про те, як грамотно розвивати особистий блог, щоб стати брендом та підвищити продажі.

Жінки також побували в Туристичному інформаційному центрі м.Чернігова та завітали на екскурсію центром міста разом з Катериною Литвин, яка є заступником начальника-начальник відділу туризму та промоції міста управління культури та туризму Чернігівської міської ради, кандидаткою історичних наук.

На завершення для славутицьких жінок відбулася екскурсія до Чернігівського обласного художнього музею імені Григорія Галагана, де вони мали змогу ознайомитися з авторською виставкою письменника, журналіста з Бахмаччини Івана Просяника, зануритися у розмаїття графічних технік та стильових напрямів інших українських митців, дізнатися, як живе музей у період війни.

Учасники спільноти дякують організаторам мандрівки та усім жінкам, які провели свій час разом, змістовно й з благодійною метою. Зібрані кошти були передані до БФ "ЧАЕС. Славутич. Розвиток", а також дітям Чернігова, які залишились без батьківського піклування.

Клуб "Незламні" - це місце сили, розвитку і натхнення кожної жінки! Запрошуємо: наступного разу вже в липні відбудеться майстер-клас з виготовлення коктейлів в домашніх умовах у новому барі "Atelier Bar".

https://instagram.com/a.telierbar?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==

Реєстрація за телефоном 050 900 94 74 (телеграм), контактна особа Арина Старовойтова. Інформацію про місце і дату наступної зустрічі повідомимо додатково для всіх зареєстрованих осіб.

Реєструйся на зустріч! Клуб «Незламні» - спільнота, відкрита для всіх жінок!

#жіночийклуб #незламні #славутич

Дякуємо щиро за сприяння та гостинність у бізнес-подорожі клубу "Незламні" до Чернігова

Агенція регіонального розвитку Чернігівської області

Chernihiv Tourist Information Center

Художній музей Галагана / Galagan Art Museum - Chernihiv, Ukraine

СММ Агенція Наталії Мірошник

https://instagram.com/natali__miroshnik?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: