Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чим здивувати гостей на домашній вечірці?

Чим здивувати гостей на домашній вечірці? фото

Жіночий клуб «Незламні» вчергове збирається з благодійною метою і запрошує на майстер-клас, за участі Артема Бакурова, підприємця, власника проєкту "Atelier Bar".

 26 липня (середа) 2023 р. відбудеться майстер-клас "Чим здивувати гостей на домашній вечірці?"

"Запрошуємо тебе на чергову зустріч до Клубу «Незламні»! Це місце сили, розвитку і натхнення кожної жінки.

Ми – команда жінок-професіоналів, які об`єднані навколо однієї мети – бути активними та незламними, жити в гармонії з собою і навколишнім світом, незважаючи на виклики буремного часу", - повідомляють активні славутичанки.

Майстер-клас пройде за участі Артема Бакурова, підприємця, власника проекту "Atelier Bar", Чемпіону України в дисципліні Кава-Алкоголь, Топ 4 Чемпіону Світу. Ексклюзивно у Славутичі!

Організатори заходу - Агентство регіонального розвитку запевняють, що затишна вечірка вдома - це чудова ідея, особливо зараз, коли, здається, й немає особливого бажання щось святкувати... Під час зустрічі ви ви отримаєте цікаві поради, як створити неповторну атмосферу та здивувати своїх гостей у себе вдома.

Для цієї зустрічі є дресс-код - діловий, урочистий, жіночий. 

Вартість участі у зустрічі - 250 грн. Всі кошти будуть перераховані до БФ "ЧАЕС. Славутич. Розвиток".

Реєстрація за телефоном 050 900 94 74 (телеграм), контактна особа Арина Старовойтова. Інформацію про місце та час зустрічі повідомимо додатково для всіх зареєстрованих осіб.

"Ми, жінки, такі різні: домогосподарки, наймані працівниці, бізнесвумен, громадські активістки… Але маємо схожі проблеми, бажання та особливості. Мріємо бути щасливими, впевненими у собі та реалізованими, фінансово незалежними. Запрошуємо тебе на чергову зустріч до Клубу «Незламні»! Проведемо час разом за чашкою чаю/кави й з благодійною метою!", - йдеться у повідомленні.

Реєструйся на зустріч! Клуб «Незламні» - спільнота, відкрита для всіх жінок!

#жіночийклуб #незламні #славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: