Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Скандал із дискваліфікацією української спортсменки.

Скандал із дискваліфікацією української спортсменки. фото

Українську фехтувальницю Ольгу Харлан дискваліфікували через те, що вона відмовилась пожати руку росіянці Анні Смирнові після поєдинку.

Вчора 27 липня на Чемпіонаті світу з фехтування, Ольга Харлан здобула перемогу з рахунком 15:7 над своєю опоненткою, але відмовилась виконати традиційний жест спортивної ввічливості. Смирнова залишилася на площадці протягом цілих 50 хвилин, намагаючись домогтись дискваліфікації української спортсменки за порушення спортивної етики (підтверджено правилами).

Українська команда намагалася оскаржити рішення щодо дискваліфікації Ольги, але не змогла досягти успіху в цій справі.

На першому фото зображена російська фехтувальниця Анна Смірнова, з якою наша Ольга Харлан відмовилася пожати руки. На другому фото зображений її брат. Вважаємо, що коментарі тут зайві.

 

Вже ввечері наша фехтувальниця залишила на своїй особистій сторінці відео, в якому висловила свої почуття до цієї ситуації:

 

«Країна, яка тероризує нашу державу, наших людей, наші сім'ї, тероризує і спорт. Нікого ніколи не можна примусити   до миру, особливо українців. Правила повинні змінитися, тому що змінюється світ. Коли я почула про те, що мене хочуть дискваліфікувати, це мене вбило. Настільки, що я кричала від болю». -Ольга Харлан

 

Ольга Харлан виявила велику міць, залишившись вірною своїм переконанням. Вона заслуговує вдячності за свою позицію!  

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: