Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Сумна звістка для Славутича!

Сумна звістка для Славутича!  фото

До Славутицької громади надійшла сумна звістка. Після важкого поранення у жорстокому бою з ворогом, перестало битися серце солдата Збройних сил України Олександра Смінтіни. (06.07.1978 - 27.07.2023).

Народився Олександр у с.Червоні партизани Носівського району Чернігівської області. 
А далі його життя було пов'язане з містом Славутичем. Після закінчення школи 2, навчався у Чернігівському професійному  будівельному ліцеї 18.


Він мав саму мирну професію - будівельник. Працював у міських будівельних компаніях. Чималий період у роботі  був пов'язаний з СП "Новарка". 


Олександр любив милуватися  природою, захоплювався рибалкою. 


Але мирне життя Олександра Смінтіни обірвала війна. Учасник АТО, у 2022 році він добровольцем  стає на захист рідної землі. Воює у гарячих точках на сході країни. Останній свій бій  прийняв під Білогорівкою Луганської області.  Під час виконання бойового завдання  отримав важке поранення, після якого помер у лікарні  Мечникова. 


Без чоловіка залишилася дружина, без батька - донька і син. 


Олександр мав веселу вдачу.  Справжній, надійний побратим, який завжди міг пітримати у складну хвилину.  Йому назавжди залишиться 45 років. 


Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя. 

Нехай світла пам’ять про Воїна буде сильнішою за смерть і назавжди залишиться в серцях рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Про час і місце поховання Олександра Смінтінм буде повідомлено додатково.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: