Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ми - нащадки наших предків!

Ми - нащадки наших предків! фото

29 липня, в Україні, вже другий рік відзначають День Української Державності.

Зародження нашої державності нерозривно пов'язане зі знаменною датою в історії України - Днем хрещення Київської Русі-України. День української державності - це можливість для кожного з нас згадати історію своєї країни, сторінки історичної боротьби за незалежність, єдність та щасливе життя. Славутчани не тільки цінують те, за що боролися наші предки, але і пам'ятають всіх, хто загинув у тій боротьбі, і не тільки у минулому, але і зараз.
 
Сучасні Збройні Сили України, інші силові структури, волонтери та інші українці стримують агресора - російську федерацію, захищають суверенітет, незалежність та державність України.
 
 
 
 

 

Славутич - це Україна. Благодійний концерт в підтримку Збройних Сил України та на честь Дня Української Державності відбувся в кафе "Квадрат-Siti". У ньому взяли участь Катерина Чернова, Катерина Делікатна, Ольга Фещук, Сергій Єршов, Дмитро Кирилюк, Ігор Хоценовський, Сергій Рабчевський разом з Бавовна Оркестра, Вадим Солов'ян, Ігор Білецький. Ведуча заходу - Ларіса Маслій. Присутніх вітав міський голова Юрій Фомічев. На сцені були разом славутчани, переселенці та військові. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих у війні з рашистами. Незламність та віра в Перемогу і незалежність звучали майже в кожній пісні.

Правопорядок підтримували представники Славутицького відділення поліції та Броварського відділу Національної поліції України. Концерт завершився виконанням Гімна України дуетом (Катерина Чернова і Оля Фещук) разом із присутніми в кафе славутчанами.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: