Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Три ракети вдарили по Гончарівському! Є загиблі. Оприлюднено подробиці трагедії 21 липня

Три ракети вдарили по Гончарівському! Є загиблі. Оприлюднено подробиці трагедії 21 липня  фото

Три ракети вразили будинок офіцерів, внаслідок чого загинули касирка та прибиральниця

21 липня о 10:20 ранку, по містечку Гончарівське Чернігівського району, ударило чотири ракети, спрямовані прямо в будинок офіцерів, розташований в центрі селища.

Декілька годин після цього події, з-під завалів вдалося витягнути тіло 54-річної Жанни Білюги, яка працювала прибиральницею. Ще декілька годин знадобилося, щоб достати тіло 59-річної Олени Шніткової, касирки-білетерки. Обидві жінки були місцевими мешканками Гончарівського. Документів при собі в них не було, і родичі впізнали їх.

 

"Три прямі попадання. Четверта ракета перелетіла над містечком і вибухнула. Будинок офіцерів повністю зруйнований. Дві жінки перебували на роботі в приміщенні та загинули. Зараз ми займаємось підготовкою до похорону", - коротко повідомив Володимир ЮРЧЕНКО, директор будинку культури, у понеділок вранці, 24 липня.

 

Також постраждав ліцей, а в п'ятиповерхівках поруч були пошкоджені вікна. Інші наслідки цього удару включали пошкодження трьох п'ятиповерхових житлових будинків, будівлі місцевої селищної ради, приватного житлового будинку, приватного гаража та торгового кіоску. Руїни розбирали дві доби, на це було залучено 55 рятувальників з ДСНС та 13 одиниць техніки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: