Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"КРУТИЙ ВОЇН" завітав до Славутича

"КРУТИЙ ВОЇН" завітав до Славутича фото

КРУТИЙ ВОЇН ! - Саме таке найкоротше визначення приходять на думку коли спілкуєшся з Командувачем Національної Гвардії Україні – полковником Олександром Сергійовичем Півненко.

На своїй сторінці у фейсбук міський голова Юрій Фомічев написав:

Дякуючи наший Народний депутатці - Ольга Василевська-Смаглюк - Округ 96 мав честь вітати Командувача НГУ в Славутичі. Доречи, дякую, пані Ользі, що тримає Славутич в фокусі своєї уваги, та за допомогу громаді.

Зрозуміло, головною темою нашої розмови було питання дислокації ВЧ3041 Національної гвардії України в Славутичі.

Маємо спільні думки як найкраще облаштувати перебування частини саме в нашому місті. По цьому питанню буду інформувати, коли це буде можливо, в т.ч. і з безпекових міркувань.

Нацгвардійці,полонені захисники ЧАЕС - тема, яку підіймаємо постійно. Командування знає, пам'ятає і робить все від них залежне для повернення наших бійців. Питання болюче і делікатне.

Також пан Олександр доєднався до нашої символічної, але важливої ініціативи, про яку детально розкажу згодом.

Справді, вражений знайомством з Олександром Півненко. Пам'ятаєте в першідні повномасштабного вторгнення спалені колони ворога на підступах до Харкова - це справа підрозділів, якими командував полковник Півненко. Герой України!

Один з ключових командирів оборони Бахмута. Офіцер антитерористичного підрозділу, спортсмен. Міцна людина. Коли говориш з такою особистістю - розумієш, що "маю честь" - це про них!

Дякую Олександре, Славутич з Вами.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: