Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Героям Слава» - триває всеукраїнський конкурс творчих робіт для молоді

«Героям Слава» - триває всеукраїнський конкурс творчих робіт для молоді фото

Конкурс має на меті виключно творчі і загальнокультурні цілі, серед яких підтримка і сприяння самореалізації вмотивованих та активних дітей, які відкриті до продуктивної комунікації. До 8 серпня можна подати заявку та взяти участь у всеукраїнському конкурсі художніх робіт "Героям Слава".

8 липня 2023 року стартував всеукраїнський конкурс художніх робіт ArtArmor Діти-UA. Тема художніх робіт – «Героям Слава». Це ще одне нагадуванням світу про жертви серед українських дітей, які були вбиті та скалічені на війні, а також про хлопців та дівчат, які були викрадені та примусово вивезені з України. 

До участі запрошуються діти віком 12 – 15 років зі всієї України, які мають власні ідеї та креативні рішення для створення художнього твору (малюнку). 

Щоб стати учасником конкурсу, необхідно не пізніше 8 серпня 2023 року заповнити та надіслати заявку. Переможці Конкурсу відтворять сюжет свого художнього твору (малюнку) на бронеплиті, яка врятувала життя українському військовому, попередньо надавши своїй роботі назву та опис, створивши таким чином унікальний арт-об’єкт. 

Нагадаємо, проєкт ArtArmor продовжує свою подорож країнами ЄС. Виставку вже побачили Польща, Естонія та Швеція, а з 18 липня 2023 року експозиція перебуває в Німеччині. Наразі команда працює над розширенням проєкту та залученням найвідоміших митців і меценатів з різних куточків планети, щоб разом зробити більше. До проєкту вже долучились понад 20 митців з Естонії, Латвії, Франції, Словаччини, Литви, Грузії, Німеччини, які обрали бронеплити та почали працювати над створенням своїх мистецьких робіт. 

АrtArmor. Діти – це частина широкомасштабного міжнародного проєкту «ArtArmor», який надає унікальну можливість талановитій молоді презентувати свою творчість. Роботи дітей не лише зайняли гідне місце в існуючій мистецькій експозиції, поряд з роботами відомих українських та закордонних митців, але й показують усьому світу «дитячу сторону» війни. Вже проведений перший регіональний етап конкурсу. В ньому взяли участь 60 дітей з Рівненщини.  У підсумку конкурсу художніх робіт «Барви Перемоги» троє призерів вже розписали бронеплити, які врятували життя українським воїнам, створивши 3 унікальні арт-об’єкти. 

Фото з доступних джерел

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: