Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Повернення у місто в/ч 3041, підготовка до опалювального сезону, бюджет міста, початок нового навчального року та реформування освіти - питання, що обговорювали на засіданні виконкому

Повернення у місто в/ч 3041, підготовка до опалювального сезону, бюджет міста, початок нового навчального року та реформування освіти - питання, що обговорювали на засіданні виконкому фото

10 серпня, у приміщенні Славутицької міської ради, відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

Традиційно інформацію щодо загальних питань надав міський голова Юрій Фомічев. Цього разу мова йшла про підготовку до нового навчального року, Координаційну раду з реформування освіти, повернення у місто військової частини 3041, підготовку до опалювального сезону та інше.

Як повідомляють у Славутицькій міській раді, на засідання винесено 16 питань порядку денного.

За інформацією начальника фінансового управління Славутицької міської ради Галини Зайченко за 6 місяців 2023 року на 108% виконано бюджет Славутицької міської територіальної громади. Своєчасно та у повному обсязі виплачувалася заробітна плата та сплачувалися комунальні послуги.

Схвалено проєкти на 2023 рік: програми підтримки добровольчих формувань Славутицької міської територіальної громади до виконання завдань територіальної оборони; зміни до міської програми «Захисник Батьківщини» та програми розвитку фізичної культури та спорту; у нових редакціях програми утримання та розвитку інфраструктури доріг міста і програми забезпечення беззбиткової діяльності житлово-комунального господарства міста Славутича; програми розвитку охорони здоров`я та програми місцевих стимулів для працівників охорони здоров’я Славутича у нових редакціях. У зв’язку із створенням КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» запропоновано здійснити перерозподіл видатків між міськими комунальними некомерційними підприємствами охорони здоров’я.

Біля житлового будинку №19 Чернігівського кварталу погоджено місце розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

Затвердження Положення про порядок надання Центром комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар» платних послуг з медичної та педагогічної реабілітації та розрахунки вартості платних послуг.

Розглянуті питання про виділення коштів управлінню соціального захисту населення та 7 рішень, що стосувалися опіки та піклування.

Завтра, 11 серпня, відбудеться позачергова сесія Славутицької міської ради, на якій депутатам буде запропоновано затвердити зміни до вищеперерахованих міських програм.

Докладніше з матеріалами засідання виконкому та детялями обговорення ви змжете ознайомитися переглянуши відео за посиланням 

 
 

#засіданнявиконкому

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: