Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Заходи, що заплановані у Славутичі до Дня молоді

Заходи, що заплановані у Славутичі до Дня молоді фото

У Славутичі заплановано ряд заходів до Дня молоді, які здебільшого триватимуть 11 та 12 серпня.

У п'ятницю, 11 серпня, святкова програма з нагоди Дня молоді розпочнеться у о 17:00, у міському парку.

Цього дня на вас очікують різноманітні розваги, фудкор і запашні смаколики, будуть оформлені фотозони.

Також у цей час триватиме ярмармарок, а на завершення - вечірній концерт.

 

Відділ молоді та спорту, спільно з КП «УФКСТ»,12 серпня, о 10:00, також у міському парку Славутича, проводять змагання з волейболу.

Склад команди: 2 хлопця + 2 дівчини.

Телефони для реєстрації: 068 2871129, 050 9640059.

Як повідомляє Славутицька міська рада, за інціативи Київського обласного молодіжного центру, спільно з Управлінням молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації, з 17 по 20 серпня 2023 року, планують провести таборівки «Школа виживання».
До участі у заході запрошується молодь від 16 років - представники клубів військово-патріотичного виховання, інститутів громадянського суспільства, члени молодіжних рад, молодь із числа внутрішньо переміщених осіб та дітей військовослужбовців, інші активні молоді люди.
З 16 по 18 серпня 2023 року - семінар-тренінг «Школа виховників Джур-5» Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).
До участі у заході запрошуються представники закладів по роботі з молоддю, закладів освіти, клубів патріотичного виховання, інститутів громадянського суспільства, діяльність яких спрямована на патріотичне виховання дітей та молоді.
Довідки та реєстрація за номером 050 9640059.
Організатори заходів забезпечують трансфер від міста Києва до місця проведення заходу та у зворотному напрямку, харчування учасників, проживання у туристичних наметах.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: